Functieomschrijving

Als Relatiemanager onderhoud je relaties. Klinkt logisch natuurlijk. Al jarenlang werken we samen met veel van onze klanten en partners, naar volle tevredenheid. We hebben te maken met veel variabelen. Veranderende wetgeving, de continue wijzigingen in vragen en behoeften en de ontwikkeling van Khonraad als organisatie. Dus, genoeg ballen om in de lucht te houden. Met dat in het achterhoofd weet jij de klanten mee te nemen in de mogelijkheden die we vanuit Khonraad kunnen bieden.

Over ons

Bij Khonraad werken we aan IT oplossingen voor de maatschappij, met name om de processen in de gedwongen zorg in Nederland te optimaliseren. Onze organisatie is overzichtelijk en kent korte lijnen. Hierdoor kennen we een goede samenwerking tussen de verschillende teams én kan iedereen doen wat hij/zij/hen leuk vindt. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Klik dan hier. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en we kennen een hybride vorm van werken bij Khonraad.

Taken & Verantwoordelijkheden

Bij Khonraad ben je als Relatiemanager verantwoordelijk voor het onderhouden van alle vormen van contact met onze partners en klanten. Jij weet als geen ander wat hun vragen en behoeftes zijn en hoe wij hier op in kunnen spelen met bestaande, nieuwe of toekomstige functionaliteiten. De exacte invulling van de rol bespreken we graag samen met jou, mede aan de hand van jouw ervaringen en input. Hoe dan ook zal je aan de slag gaan met:

 • Het aangaan en onderhouden van relaties met klanten en partners;

 • Het boven tafel krijgen van (nieuwe) wensen, vragen of behoeftes van onze klanten en partners;

 • Het voeren van gesprekken over overeenkomsten en voorwaarden;

 • Het initiëren van bijeenkomsten met klanten.

Solliciteer!

Korte lijnen, fijne samenwerkingen en een hecht teamgevoel; dat wil jij natuurlijk ook! We zien je sollicitatie graag tegemoet en gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden binnen Khonraad samen te bespreken. Weet je nog niet zeker of deze baan voor jou is weggelegd en wil je eerst nog even bellen om een vraag te stellen? Dat kan met Björn, onze Recruiter. Bel gerust naar +31 (0)6 48 70 98 74 om je eerste vragen te stellen. Liever eerst een keer kennismaken voordat je officieel solliciteert? Geen probleem, bel eens met Björn om eens te sparren over jouw interesses en ambities.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Khonraad waarderen we elkaar en genieten we van veel vrijheid. Zo werken we vaak elke maandag en woensdag op kantoor, maar staat het iedereen de rest van de week vrij om te werken waar het hen het beste schikt; thuis of op ons kantoor in Amersfoort. Verder krijg je bij ons onder andere:

 • Een salaris tussen  3.200 en € 4.700 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;

 • 27 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;

 • Een pensioenregeling bij BeFrank, waarbij ook Khonraad bijdraagt aan jouw pensioenopbouw;

 • Een 100% vergoeding van de reiskosten als je met het ov reist;

 • En ja, ook wij werken met de nieuwste technologieën en innovaties, hebben gezellige uitjes en borrels en de leukste collega’s. Wat ons wél onderscheidt, is de kans om echt maatschappelijke impact te hebben en samen met gelijkgestemde collega’s de (gezondheids)zorg binnen Nederland te verbeteren.

Wat breng je mee?

Bij Khonraad geloven we in kansen en potentieel, dus de competenties die je meebrengt en jouw ambitie en motivatie spelen een grote rol bij de invulling van de positie van Relatiemanager. Om een goede start te maken in deze rol, is het wel handig als je het volgende meebrengt:

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij luisteren misschien nog wel belangrijker is dan zelf praten. Jij vertaalt de wensen en behoeftes van klanten naar mogelijkheden die we vanuit Khonraad kunnen bieden.

 • Een commerciële drive en achtergrond. Het perspectief vanuit zowel Khonraad als organisatie én vanuit de betreffende klant of ketenpartij weet je op een juiste manier in te schatten. De opgedane ervaring als bijvoorbeeld Accountmanager of New Business Manager helpt daar enorm bij;

 • Enthousiasme en overtuigingskracht. Jouw aanstekelijke houding zorgt ervoor dat jouw gesprekspartners overtuigd raken van hetgeen je te bieden hebt.