Functieomschrijving

Ben je werkzaam (geweest) binnen de GGZ en ontzettend goed op de hoogte van alle processen, gebruiken en regels rondom dwangzorg? Zoek je in een nieuwe uitdaging de ruimte om die praktijkkennis te matchen met de wetgeving en zo onze nieuwe Domein Expert te worden? Lees dan snel verder.

Je wordt binnen Khonraad degene die ervoor zorgt dat iedereen op de hoogte blijft van de benodigde kennis en expertise. Daarnaast weten alle collega’s dankzij jou welke wetswijzigingen eraan komen, hoe we het werkveld nog beter kunnen ondersteunen, met welke trends we rekening moeten houden en welke ontwikkelingen we kunnen verwachten.

Over ons

Bij Khonraad werken we aan IT oplossingen voor de maatschappij, met name om de processen in de gedwongen zorg in Nederland te optimaliseren. Onze organisatie is overzichtelijk en kent korte lijnen. Hierdoor kennen we een goede samenwerking tussen de verschillende teams én kan iedereen doen wat hij/zij/hen leuk vindt. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Klik dan hier. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en we kennen een hybride vorm van werken bij Khonraad.

Taken & Verantwoordelijkheden

 • Als Domein Expert zorg je ervoor dat wij als organisatie klaar zijn en blijven voor de toekomst en ben je verantwoordelijk voor een stuk kennisdeling met collega’s op de werkvloer. Hoe de rol exact invulling krijgt, bespreken we graag samen met jou. Kort samengevat, zal je onder andere verantwoordelijk worden voor het volgende:

  • Het vergaren en bijhouden van diepgaande kennis in de Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (Wvggz) en andere gerelateerde relevante wetgeving;

  • Het vertalen van de wettelijke vereisten en behoeftes van onze klanten naar functionele en technische specificaties;

  • Het ondersteunen van de product-owner bij het ontwerpen en uiteindelijk ontwikkelen van software oplossingen die blijft voldoen aan de Wvggz-normen en -eisen;

  • Onze teams ondersteunen met complexe vraagstukken vanuit het werkveld;

  • Contact onderhouden met bestaande en nieuwe klanten voor de doorontwikkeling van onze dienstverlening en applicaties.

   

Je bent de brug tussen onze klanten en het (ontwikkel)team van Khonraad. Vanuit jouw ervaring binnen de GGZ weet je wat er speelt in het domein. Je werkt dagelijks aan je wetskennis en bent al snel de vraagbaak voor je collega’s op dit gebied. Je bent goed in het interpreteren van complete (wet)teksten en weet deze kort samen te vatten. Wat jij vertelt is de waarheid, want jij hebt elk vraagstuk tot op de bodem uitgezocht en bestudeert elke letter van de (relevante) wetgeving waar we mee te maken hebben. Via nieuwsberichten, webinars, seminars en andere evenementen blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de gezondheidszorg en Wvggz-wetgeving. Hierdoor kunnen wij samen een betrouwbare en innovatieve werkomgeving realiseren.

Solliciteer!

Korte lijnen, fijne samenwerkingen en een hecht teamgevoel; dat wil jij natuurlijk ook! We zien je sollicitatie graag tegemoet en gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden binnen Khonraad samen te bespreken. Weet je nog niet zeker of deze baan voor jou is weggelegd en wil je eerst nog even bellen om een vraag te stellen? Dat kan met Björn, onze Recruiter. Bel gerust naar +31 (0)6 48 70 98 74 om je eerste vragen te stellen. Liever eerst een keer kennismaken voordat je officieel solliciteert? Geen probleem, bel eens met Björn om eens te sparren over jouw interesses en ambities.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Khonraad waarderen we elkaar en genieten we van veel vrijheid. Zo werken we vaak elke maandag en woensdag op kantoor, maar staat het iedereen de rest van de week vrij om te werken waar het hen het beste schikt; thuis of op kantoor. Verder krijg je bij ons onder andere:

 • Een salaris tussen € 2.800,- en € 4.300,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;

 • 27 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;

 • Een pensioenregeling bij BeFrank, waarbij ook Khonraad bijdraagt aan jouw pensioenopbouw;

 • Een 100% vergoeding van de reiskosten als je met het ov reist;

 • En ja, ook wij werken met de nieuwste technologieën en innovaties, hebben gezellige uitjes en borrels en de leukste collega’s. Wat ons wél onderscheidt, is de kans om echt maatschappelijke impact te hebben en samen met gelijkgestemde collega’s de (gezondheids)zorg binnen Nederland te verbeteren.

Wat breng je mee?

Bij Khonraad geloven we in kansen en potentieel, dus de competenties die je meebrengt en jouw ambitie en motivatie spelen een grote rol bij de invulling van de positie van Domein Expert. Om een goede start te maken in deze rol, is het wel handig als je het volgende meebrengt:

 • Werkervaring binnen de (geestelijke) gezondheidszorg;

 • Een complexe (wet)tekst foutloos kunnen interpreteren en samenvatten;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een perfecte beheersing van de Nederlandse taal;

 • Een benaderbare persoonlijkheid en een geïnteresseerde houding;

 • Een zelfstandige werkhouding met probleemoplossend vermogen.