Functieomschrijving

Wil jij je graag verder ontwikkelen als Java Developer en in een team van ervaren collega’s functionaliteiten opleveren met maatschappelijke impact? Top; dan is de rol van Java Developer bij Khonraad je op het lijf geschreven. Je bent in een hecht team verantwoordelijk voor full stack development en van A tot Z betrokken bij nieuwe opleveringen en functionaliteiten.

Over ons

Bij Khonraad werken we aan IT oplossingen voor de maatschappij, met name om de processen in de gedwongen zorg in Nederland te optimaliseren. Onze organisatie is overzichtelijk en kent korte lijnen. Hierdoor kennen we een goede samenwerking tussen de verschillende teams én kan iedereen doen wat hij/zij/hen leuk vindt. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Klik dan hier. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en we kennen een hybride vorm van werken bij Khonraad.

Taken & Verantwoordelijkheden

Als Java Developer bij Khonraad ben je verantwoordelijk voor het functioneel inrichten van complexe processen en schrijf je overzichtelijke code. Jij vertaalt de user stories en requirements naar duidelijke en concrete oplossingen en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, testing en debugging van de code. Je zal in een relatief klein en hecht team onder andere aan de slag gaan met:

 • Full stack development. Wat je maakt is direct zichtbaar en heeft directe impact;

 • Alle workflows en use cases van klanten;

 • Het testen en uitwerken van zowel bestaande als nieuwe functionaliteiten en ideeën;

 • De verbetering van koppelingen met ketenpartijen, waaronder applicaties voor SOAP, XML en REST koppelingen.

Solliciteer!

Korte lijnen, fijne samenwerkingen en een hecht teamgevoel; dat wil jij natuurlijk ook! We zien je sollicitatie graag tegemoet en gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden binnen Khonraad samen te bespreken. Weet je nog niet zeker of deze baan voor jou is weggelegd en wil je eerst nog even bellen om een vraag te stellen? Dat kan met Björn, onze Recruiter. Bel gerust naar +31 (0)6 48 70 98 74 om je eerste vragen te stellen. Liever eerst een keer kennismaken voordat je officieel solliciteert? Geen probleem, bel eens met Björn om eens te sparren over jouw interesses en ambities.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Khonraad waarderen we elkaar en genieten we van veel vrijheid. Zo werken we vaak elke maandag en woensdag op kantoor, maar staat het iedereen de rest van de week vrij om te werken waar het hen het beste schikt; thuis of op kantoor. Verder krijg je bij ons onder andere:

 • Een salaris tussen € 3.400,- en € 4.900,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;

 • 27 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;

 • Een pensioenregeling bij BeFrank, waarbij ook Khonraad bijdraagt aan jouw pensioenopbouw;

 • Een 100% vergoeding van de reiskosten als je met het ov reist;

 • En ja, ook wij werken met de nieuwste technologieën en innovaties, hebben gezellige uitjes en borrels en de leukste collega’s. Wat ons wél onderscheidt, is de kans om echt maatschappelijke impact te hebben en samen met gelijkgestemde collega’s de (gezondheids)zorg binnen Nederland te verbeteren.

Wat breng je mee?

Bij Khonraad geloven we in kansen en potentieel, dus de competenties die je meebrengt en jouw ambitie en motivatie spelen een grote rol bij de invulling van de positie van Java Developer. Om een goede start te maken in deze rol, is het wel handig als je het volgende meebrengt:

 • Ervaring als Java Developer in een voorgaande functie;

 • Affiniteit en/of ervaring met Azure;

 • Interesse en/of affiniteit met DevOps;

 • Een vlekkeloze beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.