Functieomschrijving

De vertaalslag maken tussen de IT en de business. Dat is wat je als Product Owner bij Khonraad gaat doen. Onze klantgroepen hebben specifieke behoeftes. Deze behoeftes breng je in kaart, weeg je af tegen de visie van het product en geef je een plek in de roadmap. Jij weet als geen ander dat een kleine draai aan het ene radertje gevolgen kan hebben voor dertien andere variabelen. Elke keuze en elke wijziging moet dus goed overwogen worden en dat is exact wat jij voor ogen houdt als Product Owner.

Over ons

Bij Khonraad werken we aan IT oplossingen voor de maatschappij, met name om de processen in de gedwongen zorg in Nederland te optimaliseren. Onze organisatie is overzichtelijk en kent korte lijnen. Hierdoor kennen we een goede samenwerking tussen de verschillende teams én kan iedereen doen wat hij/zij/hen leuk vindt. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Klik dan hier. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en we kennen een hybride vorm van werken bij Khonraad.

Taken & Verantwoordelijkheden

Bij Khonraad werk je als Product Owner op het snijvlak tussen de IT en de business. Jouw toekomstige collega’s op kantoor zijn een klant, net als dat onze partners en organisaties met wie we samenwerken dat zijn. Vanuit jouw kennis weet jij als geen ander hoe prioriteiten gesteld kunnen en moeten worden. En soms hoort ‘nee’ zeggen daar ook bij, want niet elke vraag of behoefte is te vertalen naar een goed werkende of breed gedragen IT-oplossing. Je wordt verantwoordelijk voor o.a. het volgende:

 • Backlog beheer. Jij zorgt ervoor dat de product backlogs up to date zijn en goed beschreven zijn middels user stories en heldere requirements.

 • Contact onderhouden met collega’s, klanten en andere stakeholders.

 • Het volgen van landelijke en internationale ontwikkelingen op het vlak van wet- en regelgeving en IT, als inspiratie of leidraad voor de doorontwikkeling van het platform.

 • De mogelijkheden van ons platform weerleggen tegen de wensen en behoeften van klanten en eindgebruikers. “Nee” is soms ook een antwoord 😉

 • Het aandragen van eigen ideeën. Jouw ervaringen, voorstellen en initiatieven zijn waardevol – spreek deze dus ook vooral uit.

Solliciteer!

Korte lijnen, fijne samenwerkingen en een hecht teamgevoel; dat wil jij natuurlijk ook! We zien je sollicitatie graag tegemoet en gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden binnen Khonraad samen te bespreken. Weet je nog niet zeker of deze baan voor jou is weggelegd en wil je eerst nog even bellen om een vraag te stellen? Dat kan met Björn, onze Recruiter. Bel gerust naar +31 (0)6 48 70 98 74 om je eerste vragen te stellen. Liever eerst een keer kennismaken voordat je officieel solliciteert? Geen probleem, bel eens met Björn om eens te sparren over jouw interesses en ambities.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Khonraad waarderen we elkaar en genieten we van veel vrijheid. Zo werken we vaak elke maandag en woensdag op kantoor, maar staat het iedereen de rest van de week vrij om te werken waar het hen het beste schikt; thuis of op ons kantoor in Amersfoort. Verder krijg je bij ons onder andere:

 • Een salaris tussen € 3.700 en € 5.200 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;

 • 27 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;

 • Een pensioenregeling bij BeFrank, waarbij ook Khonraad bijdraagt aan jouw pensioenopbouw;

 • Een 100% vergoeding van de reiskosten als je met het ov reist;

 • En ja, ook wij werken met de nieuwste technologieën en innovaties, hebben gezellige uitjes en borrels en de leukste collega’s. Wat ons wél onderscheidt, is de kans om echt maatschappelijke impact te hebben en samen met gelijkgestemde collega’s de (gezondheids)zorg binnen Nederland te verbeteren.

Vereisten

Bij Khonraad geloven we in kansen en potentieel, dus de competenties die je meebrengt en jouw ambitie en motivatie spelen een grote rol bij de invulling van de positie van Product Owner. Om een goede start te maken in deze rol, is het wel handig als je het volgende meebrengt:

 • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke rol of functie;

 • Affiniteit met of kennis van de zorgsector en een software omgeving;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om draagvlak bij alle betrokkenen te creëren en onderhouden;

 • Een flexibele werkhouding, innoverende manier van werken en pragmatische instelling.