Functieomschrijving

Als onderdeel van ons technisch team word je als Tester verantwoordelijk voor het testen van zowel de bestaande functionaliteiten als nieuwe opleveringen. Je werkt samen met de software ontwikkelaars aan het beheer, onderhoud en verbetering van onze producten en functionaliteiten. Samen met de gebruikers en product owner ga je op zoek naar verbeteringen en hierin heb je een actieve rol om hier dan ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Over ons

Bij Khonraad werken we aan IT oplossingen voor de maatschappij, met name om de processen in de gedwongen zorg in Nederland te optimaliseren. Onze organisatie is overzichtelijk en kent korte lijnen. Hierdoor kennen we een goede samenwerking tussen de verschillende teams én kan iedereen doen wat hij/zij/hen leuk vindt. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Klik dan hier. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en we kennen een hybride vorm van werken bij Khonraad.

Taken & Verantwoordelijkheden

Als Tester binnen Khonraad heb je een focus op het technisch testen van nieuwe en bestaande functionaliteiten. De complete invulling van jouw werkzaamheden is natuurlijk veel breder, waarbij we vooral samen kijken naar jouw ervaringen, interesses en ambities. Je zal verantwoordelijk voor onder andere het volgende:

 • Het plannen, uitwerken, onderhouden en natuurlijk uitvoeren van zowel handmatige als geautomatiseerde (technische en security) tests en testsets;

 • Het mede (met de collega’s van de servicedesk) uitvoeren van functionele tests.

 • Het analyseren van de testresultaten en delen van de bevindingen met de technische collega’s en product-owner;

 • Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe tests, testsets en teststrategieën om onze applicaties nog beter, nog uitgebreider maar ook nog efficiënter te kunnen testen.

Dankzij jouw testwerkzaamheden blijven wij klaar voor de toekomst en kunnen we samenwerken aan de verdere ontwikkeling van onze software en processen. De focus zal met name liggen op het gebied van techniek en security. De vragen “kan het stuk?” en “is het veilig?” stel je jezelf continu. Je werkt daarnaast nauw samen met de servicedesk voor de functionele kant van het testen. Met hen check je of voorgestelde of gedane aanpassingen daadwerkelijk een verbetering zijn.

Solliciteer!

Korte lijnen, fijne samenwerkingen en een hecht teamgevoel; dat wil jij natuurlijk ook! We zien je sollicitatie graag tegemoet en gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden binnen Khonraad samen te bespreken. Weet je nog niet zeker of deze baan voor jou is weggelegd en wil je eerst nog even bellen om een vraag te stellen? Dat kan met Björn, onze Recruiter. Bel gerust naar +31 (0)6 48 70 98 74 om je eerste vragen te stellen. Liever eerst een keer kennismaken voordat je officieel solliciteert? Geen probleem, bel eens met Björn om eens te sparren over jouw interesses en ambities.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Khonraad waarderen we elkaar en genieten we van veel vrijheid. Zo werken we vaak elke maandag en woensdag op kantoor, maar staat het iedereen de rest van de week vrij om te werken waar het hen het beste schikt; thuis of op kantoor. Verder krijg je bij ons onder andere:

 • Een salaris tussen € 2.800,- en € 4.300,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;

 • 27 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;

 • Een pensioenregeling bij BeFrank, waarbij ook Khonraad bijdraagt aan jouw pensioenopbouw;

 • Een 100% vergoeding van de reiskosten als je met het ov reist;

 • En ja, ook wij werken met de nieuwste technologieën en innovaties, hebben gezellige uitjes en borrels en de leukste collega’s. Wat ons wél onderscheidt, is de kans om echt maatschappelijke impact te hebben en samen met gelijkgestemde collega’s de (gezondheids)zorg binnen Nederland te verbeteren.

Wat breng je mee?

Bij Khonraad geloven we in kansen en potentieel, dus de competenties die je meebrengt en jouw ambitie en motivatie spelen een grote rol bij de invulling van de positie van Tester. Om een goede start te maken in deze rol, is het wel handig als je het volgende meebrengt:

 • Ervaring met Agile-werken én een flexibele werkhouding;

 • Een certificering op het gebied van een ISTQB of TMap;

 • Sterke analytische vaardigheden en een nauwkeurige manier van werken;

 • Communicatieve vaardigheden, omdat je veel en intensief samenwerkt met de product owner en developers;

 • Een nieuwsgierige persoonlijkheid; je zoekt dingen uit en maakt je informatie snel eigen.