Functieomschrijving

Wil je graag een bijdrage leveren aan wat we doen maar zie je geen geschikte vacature op onze website staan? Geen paniek, ook dan komen we graag met je in contact.

Heb jij een achtergrond in de zorg of binnen de GGZ? Of misschien wel juist binnen een compleet andere sector en kunnen jouw ervaringen, kennis en expertise worden ingezet om de processen en procedures rondom gedwongen zorg in Nederland verder te optimaliseren? Top. Stuur ons je cv toe of bel met onze Recruiter: Björn. Hij is bereikbaar op +31 (0)6 48 70 98 74.

Over ons

Bij Khonraad werken we aan IT oplossingen voor de maatschappij, met name om de processen in de gedwongen zorg in Nederland te optimaliseren. Onze organisatie is overzichtelijk en kent korte lijnen. Hierdoor kennen we een goede samenwerking tussen de verschillende teams én kan iedereen doen wat hij/zij/hen leuk vindt. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Klik dan hier. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en we kennen een hybride vorm van werken bij Khonraad.

Vereisten

Vanzelfsprekend heb je affiniteit (en/of ervaring) met de zorg en draag je de maatschappij een warm hart toe op dat vlak. De voertaal bij ons op kantoor is Nederlands, dus het is handig als je de Nederlandse taal goed beheerst. 

Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort en we kennen een hybride vorm van werken bij Khonraad.

Solliciteer!

Korte lijnen, fijne samenwerkingen en een hecht teamgevoel; dat wil jij natuurlijk ook! We zien je sollicitatie graag tegemoet en gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden binnen Khonraad samen te bespreken. Weet je nog niet zeker of deze baan voor jou is weggelegd en wil je eerst nog even bellen om een vraag te stellen? Dat kan met Björn, onze Recruiter. Bel gerust naar +31 (0)6 48 70 98 74 om je eerste vragen te stellen. Liever eerst een keer kennismaken voordat je officieel solliciteert? Geen probleem, bel eens met Björn om eens te sparren over jouw interesses en ambities.